Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 11:44 - Ръза: Прости ми дъще
Автор: ogledalensviat Категория: Други   
Прочетен: 4481 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ръза Йълмаз е строг баща, той държи дъщеря си Ферия изкъсо и не и позволява да обръща глава към модерния живот с всичките му дивотии. Въпреки контрола, който налага младата дама се опитва да избяга от клетката и да живее в света на богатите и изтънчените.

Ако гледате един от най-стойностните турски сериали Огледален свят по bTV ще забележите, че младата Ферия прави всичко възможно за да скрие бедното си потекло. Тя иска да води студентски живот, както всяка друга ученичка на нейната възраст. За съжаление слугинското девойче няма и пукнат грош, което рано или късно ще се отрази на реномето и.

Ръза често обяснява на дъщеря се, че живота е борба. Той дори я удря в момент когато тя чупи мобилният си телефон. Само секунди по-късно той стои над леглото с умоляващ поглед, който крещи „Прости ми дъще”.

В един момент главата на семейството ще се почувства горд с успехите на Ферия и взетия от нея кандидат студентски изпит. Той ще разкаже с охота на всички близки и приятели за това какво е постигнало детето му.

В същото време Ръза купува нов телефон с последните си пари и го подарява на момичето. Разбира се, караниците ще продължат, но колкото и твърд да бащата от фамилията Йълмаз, той държи на децата си Фериха, Мехмед и малкия Йомер. Към съпругата си той е великодушен, ала някак скован и скучен.

Зехра често изпада в депресивни състояния заради пълната липса на внимание от страна на мъжа и. Дали обаче мъдрият мъж ще се промени остава да видим в следващите серии на Огледален свят излъчени с любезното съдействие на bTV.

Актьорът изиграл Ръза Йълмаз носи името Метин Чекмез и изпълнява роли в сериали като 1001 нощ, Мелодията на сърцето и много други. Пожелаваме ви приятни минути с брилянтното му представяне в Огледален свят.

Очаквайте още незабравими моменти с последният епизод на филма (Огледален свят финал), който ще гледате само ако посетите сайта ни.
 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogledalensviat
Категория: Други
Прочетен: 41235
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031