Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 17:18 - Кой е Мехмед от Огледален свят
Автор: ogledalensviat Категория: Други   
Прочетен: 4430 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мехмед е младият и буен брат на Ферия от сериала Огледален свят, който може да гледате по bTV. Момчето носи истински бунтарски дух и не се спира пред нищо. За разлика от сестра си Ферия той не крие бедния си произход, а просто живее в настоящето.

През всички серии от филма Мехмед попада в конфузни ситуации, които водят семейството до куп проблеми и тревоги. Още в първите епизоди младият мъж решава, че иска да кара автомобила на Емир, който е влюбен в сестра му.

Той тръгва с колата и прави катастрофа като тотално разваля луксозното возило. Пред семейство Йълмаз стои въпроса от къде ще се намерят пари за ремонт. Бащата Ръза е непреклонен и казва, че ще поправи колата. Съпругата му Зехра разполага с няколко златни гривни, които ще трябва да продаде.

Речено сторено, но и тези пари не стигат за възстановяване на щетите. Единственият начин е бащата и синът да заминат за провинцията където да продадат няколко ниви, с които да върнат дълга.

Освен този епизод Мехмед ще се забърка в боища, препирни с колеги и какви ли не други сцени. Немирника ще демонстрира натурата си по барове, кръчми и на улицата, но това е неговата истинска и неподправена същност. 

Лош ли е братът на Ферия и може ли да се оправи остава да разберете от идните серии на турския филм Огледален свят с работно заглавие „Нарекох те, Ферия”. В никакъв случай не пропускайте интересната развръзка, защото тя ще се хареса и на най-изискателните от вас.

Ролята на брата Мехмед бе изиграна от небезизвестния актьор Метин Селчук взел участие в няколко известни телевизионни поредици от Турция. Талантливият младеж иска да направи кариера в киното като вече успя да се прочуе с ролята си Огледален свят тук в България. Надяваме се, че ви е било интересно.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogledalensviat
Категория: Други
Прочетен: 41528
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930