Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2013 16:52 - Запознайте се Джансу от Огледален свят
Автор: ogledalensviat Категория: Други   
Прочетен: 5793 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В един от най-гледаните турски сериали Огледален свят, Джансу Илханлъ играе съученичка на Ферия и дъщеря на работодателя на майка и. Характера на момичето е доста особен, тя произлиза от богато семейство и привидно всичко е наред, но нещата стоят друго яче.

Проблемите за Джансу започват още в училище където тя има затруднения с взимането на изпитите за влизане в университета. Първата, която изказва съчувствие е именно слугинската дъщеря Ферия, която я убеждава, че трябва да се бори.

Освен несполуки в образованието, девойката изпитва затруднения при контактите си със своята мащеха като в един момент от сериала ще станете свидетели на лют скандал между двете жени от различни поколения.

Заради пререканията с доведената си майка Джансу ще направи опит за самоубийство поглъщайки сериозна доза хапчета. В съдбовния ден Ферия решава да я посети за да поговорят за училище и приятели, виждайки я тя реагира бързо и търси спешна медицинска помощ.

Младата дама е приета в болница, където се взимат пълни мерки за спасяването и. За щастие всичко минава добре, а до нея са верните и приятели Ферия и Емир. Започват разговори за това, което е станало и най-вероятната причина е тежка депресия.

Джансу се завръща този път по освободена и решена на някои важни стъпки в живота. Колко време ще трае това и има ли тя истински чувства към близките си хора ще видите ако останете в компанията на серийния филм Огледален свят по bTV.

Страхотната роля на Джансу бе изиграна от двадесет годишната актрисата Седеф Шахин взела участие и в други стойностни турски филми. В огледален свят тя ще даде най-доброто от себе си и ще увери аудиторията в брилянтните си актьорски качества.

Проследете живота на всички герои в новата поредица „Нарекох те, Ферия” и изпитайте незабравими мигове с най-титулуваните артисти на балканите. Приятно гледане и всичко добро.






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogledalensviat
Категория: Други
Прочетен: 41234
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031