Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2013 09:51 - Затрудненото положение на семейство Йълмаз
Автор: ogledalensviat Категория: Други   
Прочетен: 2216 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Семейството на Ръза, Зехра, Ферия, Мехмет и Йомер ще преживее много тревоги. Бедната фамилия едвам свързва двата края, а дъщерята Ферия мечтае за охолен и светски живот. Въпреки всичко тя знае, че родителите и не могат да осигурят пари за скъпи дрехи, ресторанти и други благини.

Ръза упорито работи като портиер в богат дом, майката Зехра ходи да чисти от къща на къща като за последно дори отива при родителите на Ханде най-голямата противиница на Фериха. Единия син Мехмет не спира да прави грешка-след-грешка без да се замисля за последствията.

Главата на семейството Ръза е принуден да продаде семейните ниви за да изкара някой лев и да върне заемите си, но дори и тези доходи не стигат за нормален начин на живот. Ферия пък има нужда от подкрепа за образованието си, тя намира верен партньор в лицето на майка си и ревностен противник срещу модерния живот, от страна на баща и.

Проблемите нямат край и нещо трябва да се промени. Слава богу Емир успява да ощастливи амбициозната Ферия като продължава да се бори за любовта им. Момичето го затрупва с лъжи по отношение на социалния и статус, но макар тях младежът не спира да я обича и възхвалява.

Зехра Йълмаз пък се чувства все по-отхвърлена тя иска мъжка ласка, внимание и може би нещо хубаво. Макар бръчките по лицето и тя е хубава жена и копнее за страсти и любови. Работата и като чистачка обаче не позволява подобни екстри и единственото важно нещо за нея е дъщеря и.

Ще изгрее ли слънце за семейство Йълмаз или тревогите ще продължат остава да видим в следващите епизоди на страхотния турски сериал Огледален свят излъчен благодарение на телевизия bTV и популярния сайт voyo.bg. Наслаждавайте  се на новите епизоди и разберете какво ще се случи с любимите ви герои.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogledalensviat
Категория: Други
Прочетен: 41549
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930