Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 17:20 - Горещи любовни сцени в Огледален свят
Автор: ogledalensviat Категория: Други   
Прочетен: 7163 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всеки истински фен на турски сериали познава Огледален свят, който предостави на родната аудитория куп интригуващи моменти и любовни сцени. Както става ясно от първите серии романтичната история се върти около чувствата между бедната Ферия и Емир, а като конкуренция се явява амбициозната и злонамерена Ханде.

В първите епизоди на сериала излъчени от bTV успяхте да видите умелия флирт на Ферия, която се представя за момиче от соя. Тя среща красавеца Емир в университета и не след дълго започва флирт. Първоначално девойката се прави на недостъпна само и само да докаже ясните си позиции в обществото, ала не след дълго пламва любов.

Ханде е момиче от богато семейство и една от най-близките познати на Емир. Осъзнавайки неговите чувства към Ферия, тя ще започне война против опонентката си. Макар десетките премеждия обаче правдата възтържествува и не след дълго ставаме свидетели на сплотените отношение между обикновеното момиче и богатия момък.

Вие ще се насладите на горещи любовни сцени в Огледален свят най-вече по оста Емир и Ферия, чиято връзка се крепи на взаимоуважение и доверие. Въпреки всичко настъпва моментът на истината, в който Ферия ще трябва да признае истината за произхода си от бедна работническа фамилия.

Нежните целувки, прегъдките, яростта и обидата в този сериен филм са пресъздадени по великолепен начин, който заслужава вниманието ви. Още с появата на сериала хиляди българи тръпнеха в очакване за продължението на драмите съпътстващи главните герои.  

Онова, което впечатли зрителите на Огледален свят е силата на обичта и чистите помисли. Упоритата борба на Емир за сърцето на Ферия, тежката дума на родителите Ръза и Зехра, завистливата Ханде и много други елементи обуславят топлината на актьорите взели участие в продукцията от съседна Турция.

Желаем ви много приятни мигове с хитовия телевизионен филм излъчван със съдействието на уеб сайта voyo.bg и разбира се, телевизия bTV.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ogledalensviat
Категория: Други
Прочетен: 41530
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930